Montage

Montage af svejsede opgaver og maskiner

Har du brug for hjælp til montage af en svejset opgave eller en større maskine? Så er Ørum Industrimontage din professionelle samarbejdspartner. Vi har erfaringen og ekspertise til at kunne klare et bredt udsnit af montageopgaver for erhvervskunder omkring Viborg, Randers, Hobro og resten af Midtjylland. Vi udfører hovedsageligt montage i forbindelse med svejseopgaver, men vi står også gerne til rådighed for mindre opgaver såsom flytning af maskiner, installation af pumper eller montage af mindre maskiner.

Grundig vejledning

Hos Ørum Industrimontage er høj kvalitet alfa omega. Derfor tilbyder vi også altid grundig vejledning, for at sikre os en løsning, der lever helt op til dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud og ser opgaven an først, så vi kan give en kvalificeret vurdering og pris på din montageopgave.

Få mere information

Vil du høre mere eller have et uforpligtende tilbud på din monteringsopgave? Så kontakt os i dag på telefon 24 79 87 73 eller på mail helle@orumindustri.dk. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.