Varmepumpe

Varmepumper i Randers, Hobro, Viborg og resten af Midtjylland

Ønsker du at opvarme din bolig på en mere energivenlig måde? Så kan en varmepumpe være løsningen. Ørum Industrimontage har stor erfaring indenfor varmepumper, hvor vi tilbyder både salg og montage af varmepumper i  Randers, Hobro, Viborg og omegn. Vi er specialister særligt inden for luft-til-vand varmepumper, luft-til-luft varmepumper, jordvarme samt pillefyr og stokerfyr.

Spar penge på varmeregningen med varmepumper

Ved at udskifte til en varmepumpe kan der være mange penge at spare på varmeregningen. En varmepumpe kan både bruges til opvarmning af hus og brugsvand og er på længere sigt den billigste og mest energibesparende varmeløsning.

Vælg den rette varmepumpe

Der er mange forskellige løsninger, når det kommer til varmepumper. Derfor tilbyder vi altid grundig vejledning for at sikre, at du får en varmepumpe, som tilgodeser dine behov. Vi kommer gerne ud og ser din bolig og giver et uforpligtende tilbud på montering af din varmepumpe.

 

Skift til en varmepumpe i dag

Skal vi også hjælpe dig med en varmepumpe? Så kontakt os i dag på telefon 24 79 87 73 eller på mail helle@orumindustri.dk. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Design uden navn 2 - Varmepumpe - Varmepumpe - Ørum Industrimontage