Svejsearbejde

Svejseopgaver for industrien

Søger du en samarbejdspartner til svejseopgaver for industrien? Så er du kommet til det rette sted. Ørum Industrimontage har stor erfaring indenfor svejsning, hvor vi tilbyder solid svejsning af enhver art til erhvervskunder omkring Randers, Hobro og resten af Midtjylland.

Professionel svejsning

Hos Ørum Industrimontage kan vi svejse både store og små serier samt fremstille emner i rustfrit stål. Vi udfører især mange opgaver indenfor rørarbejde, gasrør, fjernvarme samt i forbindelse med en tilbygning, nybygning, ombygning samt renovering. Vi udfører desuden certifikatsvejsning for levnedsmiddelbranchen såsom slagterier, mejerier og bryggerier.

Svejsearbejde af høj kvalitet

Når du vælger Ørum Industrimontage til din opgave, er du sikret et arbejde, som bliver korrekt udført. Vi tilbyder altid kvalitetsløsninger, og vi bestræber os på at imødekomme dine behov og ønsker. Med mange års erfaring og den rette ekspertise står vi klar med både rådgivning og vejledning, så vi kan finde den helt rigtige løsning for dig.

Kontakt Ørum Industrimontage

Vil du høre mere om vores service? Så kontakt os i dag på telefon (+45) 24 79 87 73 eller på mail helle@orumindustri.dk. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.