VVS-arbejde

VVS i Randers, Hobro og omegn

Professionel VVS-arbejde

Har du brug for en dygtig og professionel VVS-montør til at hjælpe med din opgave? Så er du kommet til det rette sted. Ørum Industrimontage tilbyder professionelt VVS arbejde af høj kvalitet omkring Randers, Hobro og resten af Midtjylland. Vi har stor erfaring indenfor VVS, hvor vi tilbyder en bred vifte af opgaver for både privatkunder og erhvervskunder. Uanset størrelsen på din opgave står vi klar til at assistere dig. Vi laver især mange opgaver indenfor:

Professionelt håndværk med dig i fokus

Hos Ørum Industrimontage er du sikret et professionelt håndværk af høj kvalitet. Hos os er faglig stolthed omdrejningspunktet, og vi går langt for at levere et arbejde, som lever helt op til dine forventninger. Derfor kommer vi også gerne ud og ser opgaven grundigt an, inden vi giver et uforpligtende tilbud, så vi er helt sikre på at vælge den løsning, som opfylder dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave? Så kontakt os i dag på telefon 24 79 87 73 eller på mail helle@orumindustri.dk. Alternativt kan du anvende vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.