VVS-installatør i Randers

Hvis vaskemaskinen skal sluttes til, armaturet skal udskiftes eller varmepumpen skal monteres, så er det en VVS-installatør du skal have fat på. Og bor du i Radio ABC’s sendeområde, så har Ørum Industrimontage en særdeles kompetent VVS-installatør i Randers.

Ørum Industrimontage tilbyder løsninger, der holder. Holder på vandet, holder på varmen og holder i lang tid. Efter alle kunstens spilleregler. Ja, hos os er du garanteret løsninger, der kort sagt ikke kunne udføres bedre. Og det er vores dygtige VVS-installatør, som både vi og vores kunder takker for den sag.

Herunder kan du læse mere om hvad vores VVS-installatør i Randers kan tilbyde dig. God fornøjelse.

Den (måske) bedste VVS-installatør i Randers

Hvis VVS-installationen ikke holder på vandet, så kan det få store konsekvenser for dig. Omkostningerne ved vandskader kan mærkes selv i et luftigt budget, og står man først med våde fødder ville man ønske, at installationen var lavet rigtigt første gang.

Dét får du garanti for hos Ørum Industrimontage. Vores VVS-installatører i Randers udfører hver dag opgaver for både privat- og erhvervskunder i området – med løsninger, der holder tæt. Og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Ræk ud til os, og fortæl os om din opgave længere nede på siden. Så skal vi nok svinge forbi.

VVS-installationer, vi klarer for dig

Som VVS-installatør udfører vi et bredt spænd af opgaver. Vil du gerne have det helt konkret, så har vi samlet en lille liste over typiske opgaver herunder:

  • Nyt badeværelse
  • Løser utætheder
  • Udskiftning af toilet
  • Udskiftning af armatur og vandhaner
  • Renoveringsopgaver
  • Montering og salg af varmepumper

Har du en opgave, der ligner et af punkterne herover? Så er det nu du skal hente et tilbud fra os.

Få et uforpligtende tilbud på 2 minutter

Har du en opgave – stor som lille – ja, så har vi kompetencerne. Ræk ud til os på tlf.: 24 79 87 73, eller skriv en mail på helle@orumindustri.dk. Så vil vores VVS’er i Bjerringbro give dig et godt tilbud.

Alle vores tilbud er selvfølgelig helt uforpligtende. Vil du blot ringe for at høre hvilken pris vi kan tilbyde, så er det helt fint. Du kan beslutte dig senere.