VVS i Hobro

Har du brug for en VVS’er i Hobro? Så er du heldig i dag – for du er landet lige hvor du skal være.

Hos Ørum Industrimontage er vi VVS- og energieksperter for hele vores opland. Det gælder selvfølgelig også, når vores kunder har brug for en VVS-installatør i Hobro. Hver dag hjælper vi både private og erhvervskunder med stort og småt VVS-arbejde. Og vi kan garanteret også hjælpe dig.

Læs med herunder, hvor vi kort vil præsentere os.

Ørum Industrimontage: Kompetente VVS’ere i Hobro

At arbejde med vand og sanitet kræver mere end blot kompetente handyman-hænder. For sker der en fejl i arbejdet med VVS kan det få særdeles omkostningstunge følger. Der må ikke være selv den mindste utæthed noget sted.

Med andre ord skal VVS-installationer altså slutte lige så tæt som skroget på en ubåd. Og her taler vi langs hele installationens længde.

Hos Ørum Industrimontage ser vi os selv som Hobros VVS-eksperter. Vi har arbejdet med det hele før – almindelige VVS-opgaver, energioptimering, industrimontage og industriservice – og vi løser opgaver langs hele dette spektrum.

Her er et simpelt spørgsmål: Vil du have løst din opgave efter alle kunstens regler, og uden dyre installationsfejl? Ja, så ved du nu hvem du skal tage fat på.

Hvilke VVS-opgaver løser vi?

Hos Ørum Industrimontage løser vi en lang række forskellige opgaver. Herunder får du et overblik over de opgavetyper, vi typisk tager os af:

  • Renoveringsopgaver
  • Nyt badeværelse
  • Udskiftning af toilet
  • Udskiftning af armatur og vandhaner
  • Løser utætheder
  • Montering og salg af varmepumper

Lad os høre fra dig, hvis din opgave ligger nogenlunde inden for en af kategorierne her. Så er der gode chancer for, at vi sidder inde med den bedste løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud nu

Alle vores tilbud er uforpligtende. Du har lov at tygge på tingene inden du melder tilbage til os.

Næste skridt er dit. Brug et par minutter på at fortælle os om din opgave – ring på tlf.: 24 79 87 73, eller skriv til helle@orumindustri.dk. Så giver vores VVS’er i Hobro dig et godt tilbud på en holdbar løsning.