VVS i Viborg

Har du brug for en dygtig VVS’er i Viborg? Dét finder du her – hos Ørum Industrimontage.

Ørum Industrimontages service dækker ikke blot i Ørum. Vi er nemlig til stede i hele oplandet omkring os. Og det gælder også, når du har brug for en VVS’er i Viborg.

Læs med herunder, hvor vi fortæller dig mere om de VVS-løsninger, vi kan hjælpe dig med.

Ørum Industrimontage: Din foretrukne VVS’er i Viborg

Når du skal finde en VVS’er i Viborg, så er det ikke alle og enhver, der er lige egnede til din opgave. Det afhænger selvfølgelig først og fremmest af din opgave – men valget af VVS-installatør betyder også noget for det endelige resultat.

Hos Ørum Industrimontage har vi erfaring med en lang række forskelligartede opgaver – både inden for VVS, energioptimering, industriservice og industrimontage. Vores brede kompetencefelt er, kort sagt, din garanti for at vi kan hjælpe dig. Og resultatet er intet mindre end perfekt hver eneste gang.

Så uanset om du skal have installeret varmepumpe, renoveret badeværelset eller blot have et læk fikset, så står vi klar til at hjælpe dig. Ingen opgave er for stor eller lille til os.

Disse VVS-opgaver laver vi

Hos Ørum Industrimontage løser vi mange forskelligartede opgaver hver eneste dag. Herunder kan du få et overblik over de VVS-opgaver, vi udfører:

  • Renovering
  • Udskiftning af toilet
  • Nyt badeværelse
  • Udskiftning af vandhane
  • Salg og montering af varmepumper
  • Problemer med utætheder

Kort sagt: Hvis opgaven involverer rør, vand og/eller varme, så kan du bruge vores service.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hvis du allerede nu overvejer at række ud til os, så kan vi afsløre, at enhver dialog og tilbud fra os er helt uforpligtende. Du må gerne tygge på tingene først.

Lad os høre om din opgave – ring til os på tlf.: 24 79 87 73, eller skriv til helle@orumindustri.dk. Så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.