VVS i Randers

Din VVS'er i Randers

Lækker røret vand, skal varmepumpen installeres, eller trænger hele badeværelset bare til en komplet renovering? Ja, så sidder Ørum Industrimontage inde med de bedste VVS’ere i Randers til din opgave.

Hos Ørum Industrimontage hjælper vi hver dag vores kunder med alt inden for VVS- og industriservice. Vi servicerer både private samt erhvervslivet, og kommer med rygsækken fuld af værktøj og erfaringer.

Kort sagt: Alle opgaver inden for VVS, energioptimering og industrimontage tager vi på os. Store som små. Og vi løser dem efter alle kunstens regler.

Ørum Industrimontage: Den bedste VVS’er i Randers

En god VVS’er er som en altmuligmand med en teknisk uddannelse.

For jo, nok står der “VVS-installatør” på vores CV – men hvis din opgave involverer mere end blot arbejde med rør og varme, så kan vi også nemt gå ind på de øvrige områder.

Det er faktisk noget af det, der skiller de dygtige VVS’ere fra de typiske. Alsidighed og et bredt fagligt kompetenceområde. Og selvfølgelig også evnen til at vurdere vores egne grænser.

Alt det er vi gode til hos Ørum Industrimontage. Og det er nok noget af det, der gør os til blandt de bedste VVS-installatører i Randers.

VVS-opgaver, vi løser i Randers

Hvilke opgaver løser vi så, helt konkret? Herunder giver vi dig overblikket:

  • Renovering
  • Nyt badeværelse
  • Udskiftning af toilet
  • Udskiftning af vandhane
  • Problemer med utætheder
  • Salg og montering af varmepumper

Og hvis din opgave indeholder elementer, der ikke ligger inden for en af vores kompetenceområder herover, så tøv du alligevel ikke med at kontakte os. Vi er nemlig bedst til at fortælle dig hvordan vi kan bidrage til din opgave over telefonen.

Få et uforpligtende tilbud nu

Har vi vækket din tillid? Så er det nu du skal række ud til os.

Lad os høre om din opgave – ring til os på tlf.: 24 79 87 73, eller skriv til helle@orumindustri.dk. Så vender vores VVS’er i Randers tilbage til dig med et godt og uforpligtende tilbud.