VVS i Bjerringbro

Brug for en VVS’er i Bjerringbro? Så er Ørum Industrimontage det rette sted at finde en VVS-ekspert.

Hos Ørum Industrimontage dækker vi en stor del af vores opland med alt fra almindelig VVS-service til energioptimering, industriservice og industrimontage. Vores brede erfaring er din garanti for et stykke VVS-arbejde, der spiller efter alle kunstens regler.

Læs med herunder, og se hvad vi kan tilbyde dig.

Ørum Industrimontage: Kompetente VVS’ere i Bjerringbro

Når du skal bruge en VVS’er i Bjerringbro, så er det vigtigt at du får fat på en kompetent VVS-installatør. For sjusk med VVS-arbejde forringer ikke blot installationens effekt og levetid; vandskader kan også komme til at koste dig dyrt, selv på kort sigt.

Hos Ørum Industrimontage har vi bred erfaring med alle typer af VVS-opgaver. Vi har set og prøvet det meste før, og vi ved hvordan de gode installationer ser ud. Vælger du os til din opgave får du en solid og langtidsholdbar løsning, der ikke kommer til at forvolde dig problemer.

Vi ser os selv som værende blandt de bedste VVS’ere i Bjerringbro. Vi har vores kunder i fokus, og lytter til de ønsker og krav, som du måtte komme med.

VVS-opgaver, som vi løser for dig

Vores erfaring spænder bredt, og derfor kan vi også tilbyde dig det meste inden for VVS-løsninger. Herunder får du en konkret liste over typiske opgaver, vi tager os af:

  • Udskiftning af toilet
  • Udskiftning af armatur og vandhaner
  • Renoveringsopgaver
  • Nyt badeværelse
  • Løser utætheder
  • Montering og salg af varmepumper

Så hvis din opgave også ligger inden for en af disse kategorier, så tøv ikke med at tage fat på os.

Få et uforpligtende tilbud på VVS i Bjerringbro

Lad os tage en dialog om din opgave – det er selvfølgelig helt uforpligtende for dig.

Ræk ud til os på tlf.: 24 79 87 73, eller skriv en mail på helle@orumindustri.dk. Så vil vores VVS’er i Bjerringbro vende tilbage til dig med et godt tilbud.